Lucrări pe implant

Coroane dentare

Medicii Clinicii Q Med recomandă coroniţa dentară atunci când în cavitatea bucală există un singur dinte lipsă.

Acesta se poate realiza integral din ceramică, compozit metalo-ceramic sau pe diverse suporturi (titan, aliaje metalice, zirconiu).

Cea mai des întâlnită lucrare protetică este coroniţa metalo-ceramică înşurubată şi coroniţa din zirconiu.

PACHET Implant Megagen Anyridge + Coroană Metalo-Ceramică Înşurubat : 3400 lei (reducere 200 lei)

PACHET Implant Megagen Anyridge + Coroană Zirconiu : 3750 lei (reducere 200 lei)

Punţi dentare

Cu ajutorul acestor lucrări dentare, medicul stomatolog poate înlocui unul sau mai mulţi dinţi lipsă, printr-o restaurare fixă fie prin cimentare sau înşurubare, fără ca pacientul să fie nevoit să îndepărteze lucrarea pentru igienizare.

Există 2 tipuri de punţi dentare pe care le recomandăm:

  • punţi cu structură de rezistenţă, acestea fiind realizate dintr-un aliaj metalic acoperit de porţelan
  • punţi cu structură de rezistenţă estetică, materialul fiind din zirconiu

PACHET 2 Implanturi Megagen Anyridge + 3 Coroane Metalo-Ceramice Înşurubate : 7400 lei (reducere 900 lei)

PACHET 2 Implanturi Megagen Anyridge + 3 Coroane Zirconiu : 8450 lei (reducere 900 lei)

All on 4/6

Sistemele All on 4 şi All on 6 se bazează pe fixarea a 4 sau 6 implanturi care permit ataşarea unei proteze totale sau a unei punţi dentare cu şuruburi.

Medicii apelează la această soluţie atunci când pacientul are un maxilar lipsit în totalitate de dinţi.

Pentru realizarea acestei intervenţii este necesar un plan de tratament pe care pacientul trebuie să îl respecte cu stricteţe şi medici cu experienţă chirurgicală pe care îi gaseşti în Clinicile Q Med.

Oferta se discută direct la cabinet în urma unui plan de tratament bine definit.

Dr. Adrian Bărbuceanu (Competenţă în implantologia orală)

Din anul 2010, anul în care am pus primul implant Megagen, am avut o rată de succes de 100%, indicând o bună fiabilitate în timp.
Osteointegrarea foarte bună (procesul de absorbţie a implantului în sistemul osos) precum şi protezarea cu uşurinţă (aplicarea coroanelor dentare pe implant) sunt motive intemeiate ce mă determină să recomand tuturor pacienţilor lucrările dentare pe implanturile Megagen AnyRidge.

Beneficii

  • RECONSTRUCŢIE RAPIDĂ – experienţa medicilor implantologi, precum şi relaţia dintre cabinet şi laboratorul de tehnică dentară permit finalizarea lucrării într-un timp record
  • ASPECT PLĂCUT – până la definitivarea lucrării dentare permanente, pacientul va purta o coroniţă/ lucrare provizorie ce asigură o fizionomie plăcută
  • ECHIPA MIXTĂ DE MEDICI – mai mulţi medici specialişti (implantolog, chirurg, protetician) fac echipă pentru asigurarea bunei funcţionalităţi şi a unui aspect desăvârşit al lucrării
  • GARANŢIE – calitatea implantului şi al coroanelor dentare (indiferent de material) asigură o durată lungă a lucrărilor dentare
  • RATA DE SUCCES – implanturile dentare au cea mai mare rată pe termen mediu şi lung, rezultând o investiţie de viitor pentru sănătatea pacientului

Alege data programarii


Sunt de acord cu Politica de confidentialitate Citeste politica

Implantul şi coroniţa dentară nu sunt doar lucrări estetice. Acestea trebuie să fie funcţionale şi să prezinte o garanţie îndelungată.  În clinicile Q Med activează unii dintre cei mai buni medici implantologi şi proteticieni. Laboratoarele dentare partenere sunt cele mai consacrate din ţară (Dr Fischer, Bavaria) cu o îndelungată colaborare ce se rezumă la costuri bune, acest aspect regăsindu-se într-un preţ mai bun pentru pacient.

Implantul – scheletul noului dinte

În momentul în care avem un dinte lipsă ne gândim care este soluţia cea mai avantajoasă oferită de medicul stomatolog. Există două opţiuni pentru această problemă dentară; apelarea la o punte (lucrare dentară) sau la o restaurare bazată pe implanturi dentare.

În cazul în care un dinte este afectat în întregime şi este necesară extracţia, acesta poate fi restaurat printr-o punte dentară. Intervenţia presupune şlefuirea dinţilor alăturaţi, practic deformarea estetică, şi înlocuirea celor 3 dinţi printr-o lucrare dentară formată din 3 elemente (coroane dentare).

Sfatul pe care majoritatea medicilor Q Med îl dau, este aceea de a apela la implantul dentar, intervenţie ce nu va afecta dinţii învecinaţi. În trecut, când nu apăruse conceptul de implant dentar, decizia medicală era simplă: lucrarea dentară.

Singurul avantaj al punţii dentare îl reprezintă timpul: lucrarea fiind realizată mai repede faţă de implantul dentar. Implantul necesită un timp de integrare şi vindecare a ţesutului, în minim trei luni. În toată această perioadă de refacere, soluţia estetică o reprezintă o coroniţă dentară provizorie dintr-un material acrilat până la montarea lucrării dentare definitive pe implant.

Rolul implantului dentar, tipul şi avantajele acestuia le regăsiţi descrise în https://qmed.ro/implant-dentar/ .

Coroana dentară – noul dinte

Scopul lucrărilor protetice pe implanturi dentare este acela de a reda pacientului funcţionalitatea danturii, dar şi de a oferi echilibrul estetic şi confortul psihic. Aceste lucrări pe implant (coroniţe, punţi dentare, proteze mobilizabile sau fixe) se realizează în laboratoarele de tehnică dentară, într-o strânsă colaborare cu medicul stomatolog şi pacient.

Există mai multe tipuri de lucrări protetice pe implant, în funcţie de numărul dinţilor lipsă, de situaţia în care se află dantura pacientului şi de dorinţele acestuia. Succesul lucrăriilor pe implant depinde foarte mult şi de materialele folosite în realizarea acestora.