Lucrari pe implant

Coroane dentare

Medicii Clinicii Q Med recomanda coronita dentara atunci cand in cavitatea bucala exista un singur dinte lipsa.

Acesta se poate realiza integral din ceramica, compozit metalo-ceramic sau pe diverse suporturi (titan, aliaje metalice, zirconiu).

Cea mai des intalnita lucrare protetica este coronita metalo-ceramica insurubata si coronita din zirconiu.

Coroana Implant

PACHET Implant Megagen Anyridge + Coroana Metalo-Ceramica Insurubat : 3400 lei (reducere 200 lei)

PACHET Implant Megagen Anyridge + Coroana Zirconiu : 3750 lei (reducere 200 lei)

Punti dentare

Cu ajutorul acestor lucrari dentare, medicul stomatolog poate inlocui unul sau mai multi dinti lipsa, printr-o restaurare fixa fie prin cimentare sau insurubare, fara ca pacientul sa fie nevoit sa indeparteze lucrarea pentru igienizare.

Exista 2 tipuri de punti dentare pe care le recomandam:

  • punti cu structura de rezistenta, acestea fiind realizate dintr-un aliaj metalic acoperit de portelan
  • punti cu structura de rezistenta estetica, materialul fiind din zirconiu
Punte Implant

PACHET 2 Implanturi Megagen Anyridge + 3 Coroane Metalo-Ceramice Insurubate : 7400 lei (reducere 900 lei)

PACHET 2 Implanturi Megagen Anyridge + 3 Coroane Zirconiu : 8450 lei (reducere 900 lei)

All on 4/6

Sistemele All on 4 si All on 6 se bazeaza pe fixarea a 4 sau 6 implanturi care permit atasarea unei proteze totale sau a unei punti dentare cu suruburi.

Medicii apeleaza la aceasta solutie atunci cand pacientul are un maxilar lipsit in totalitate de dinti.

Pentru realizarea acestei interventii este necesar un plan de tratament pe care pacientul trebuie sa il respecte cu strictete si medici cu experienta chirurgicala pe care ii gasesti in Clinicile Q Med.

All-On-4_6

Oferta se discuta direct la cabinet in urma unui plan de tratament bine definit.

stomatolog_ADRIAN_BARBUCEANU

Dr. Adrian Barbuceanu (Competenta in implantologia orala)

Din anul 2010, anul in care am pus primul implant Megagen, am avut o rata de succes de 100%, indicand o buna fiabilitate in timp.
Osteointegrarea foarte buna (procesul de absorbtie a implantului in sistemul osos) precum si protezarea cu usurinta (aplicarea coroanelor dentare pe implant) sunt motive intemeiate ce ma determina sa recomand tuturor pacientilor lucrarile dentare pe implanturile Megagen AnyRidge.

Beneficii

  • RECONSTRUCTIE RAPIDA – experienta medicilor implantologi, precum si relatia dintre cabinet si laboratorul de tehnica dentara permit finalizarea lucrarii intr-un timp record
  • ASPECT PLACUT – pana la definitivarea lucrarii dentare permanente, pacientul va purta o coronita/ lucrare provizorie ce asigura o fizionomie placuta
  • ECHIPA MIXTA DE MEDICI – mai multi medici specialisti (implantolog, chirurg, protetician) fac echipa pentru asigurarea bunei functionalitati si a unui aspect desavarsit al lucrarii
  • GARANTIE – calitatea implantului si al coroanelor dentare (indiferent de material) asigura o durata lunga a lucrarilor dentare
  • RATA DE SUCCES – implanturile dentare au cea mai mare rata pe termen mediu si lung, rezultand o investitie de viitor pentru sanatatea pacientului

Alege data programarii


Implantul si coronita dentara nu sunt doar lucrari estetice. Acestea trebuie sa fie functionale si sa prezinte o garantie indelungata.  In clinicile Q Med activeaza unii dintre cei mai buni medici implantologi si proteticieni. Laboratoarele dentare partenere sunt cele mai consacrate din tara (Dr Fischer, Bavaria) cu o indelungata colaborare ce se rezuma la costuri bune, acest aspect regasindu-se intr-un pret mai bun pentru pacient.

Implantul – scheletul noului dinte

In momentul in care avem un dinte lipsa ne gandim care este solutia cea mai avantajoasa oferita de medicul stomatolog. Exista doua optiuni pentru aceasta problema dentara; apelarea la o punte (lucrare dentara) sau la o restaurare bazata pe implanturi dentare.

In cazul in care un dinte este afectat in intregime si este necesara extractia, acesta poate fi restaurat printr-o punte dentara. Interventia presupune slefuirea dintilor alaturati, practic deformarea estetica, si inlocuirea celor 3 dinti printr-o lucrare dentara formata din 3 elemente (coroane dentare).

Sfatul pe care majoritatea medicilor Q Med il dau, este aceea de a apela la implantul dentar, interventie ce nu va afecta dintii invecinati. In trecut, cand nu aparuse conceptul de implant dentar, decizia medicala era simpla: lucrarea dentara.

Singurul avantaj al puntii dentare il reprezinta timpul: lucrarea fiind realizata mai repede fata de implantul dentar. Implantul necesita un timp de integrare si vindecare a tesutului,in minim trei luni. In toata aceasat perioada de refacere, solutia estetica o reprezinta o coronita dentara provizorie dintr-un material acrilat pana la montarea lucrarii dentare definitive pe implant.

Rolul implantului dentar, tipul si avantajele acestuia le regasiti descrise in https://qmed.ro/implant-dentar/ .

Coroana dentara – noul dinte

Scopul lucrarilor protetice pe implanturi dentare este acela de a reda pacientului functionalitatea danturii, dar si de a oferi echilibrul estetic si confortul psihic. Aceste lucrari pe implant (coronite, punti dentare, proteze mobilizabile sau fixe) se realizeaza in laboratoarele de tehnica dentara, intr-o stransa colaborare cu medicul stomatolog si pacient.

Exista mai multe tipuri de lucrari protetice pe implant, in functie de numarul dintilor lipsa, de situatia in care se afla dantura pacientului si de dorintele acestuia. Succesul lucrariilor pe implant depinde foarte mult si de materialele folosite in realizarea acestora.

Protezare prin implant si punte din trei elemente