Implant dentar Nobel Biocare

Folosit de peste 30 de ani, implantul dentar Nobel Biocare este una dintre cele mai bune solutii care inglobeaza cea mai avansata tehnologie. Succesul companiei Nobel Biocare s-a bazat pe dezvoltarea si extinderea cercetarilor stiintifice , produsele lor oferind solutii pentru toate tipurile de proceduri clinice, de la pionieratul realizat in industria de implanturi, pana la conceptual de diagnosticare 3D si pana la planificarea tratamentului 3D.

Nobel Biocare este un implant dentar de ultima generatie, cu caracteristici unice, care ofera beneficii profesionale exceptionale: stabilitate initiala extraordinara si restaurare optima, osteointegrare rapida, conservarea tesututilor dure si moi, fiind un implant ideal pentru zonele estetice.

Compania produce mai multe tipuri de implanturi. Toate acestea asigura integrarea naturala si usoara in osul maxilarului, prezentand stabilitate maxima, chiar si in cele mai nefavorabile situatii, atunci cand osul maxilarului este moale. Datorita tehnologiei, implantul permite o fuzionare ce asigura cea mai mare eficenta, printr-o plasare rapida.

Nobel Biocare ofera o gama variata de implanturi, reusind sa imbunatateasca calitatea lucrarilor cu ajutorul produselor inovatoare.

Implanturile dentare Nobel Biocare au laturile conice sau paralele. Acestea au fost fabricate din titan, pentru a avea o durabilitate cat mai mare si totodata si forta. Avand laturile paralele, implanturile dentare se adapteaza foarte usor, necesitand forarea minima a gingiei. Pe de alta parte, implanturile conice se pliaza ideal, imitand forma radacinii naturale.

Datorita implantului de ultima generatie, cazurile clinice, chiar si cele mai dificile sunt simplificate, avand in acelasi timp un design atragator, natural, unic si inovator ce asigura si rolul estetic.

Pacientii carora li s-au pus implanturi dentare Nobel Biocare s-au bucurat de confort, redandu-le zambetul pe buze si increderea in sine.

nobel-biocare

Avantaje:

  • integrare perfecta: este un substitut medical pentru radacina dentara extrasa si se integreaza imediat in organism
  • interventie chirurgicala minora: inserarea este foarte rapida, iar procedura este practic lipsita de durere
  • se poate manca la scurt timp dupa interventie – functia de masticatie a dintilor se poate relua imediat
  • potrivire perfecta – puntile sau coroanele dentare au o functionalitate si estetica identica cu cea a dintilor naturali.
  • estetic 100% – dintii ceramici Nobel Biocare ofera un aspect estetic natural!
  • aspect tanar si dinti sanatosi salvati – pierderea unui dinte, osul se retrage si puteti arata mai in varsta

Implant dentar Nobel Biocare PRET: 4600 LEI