Implant dentar Megagen AnyRidge

Preţ promoţional un implant : 2.300 2.500 lei / implant

Preţ promoţional două implanturi : 2.200 2.500 lei / implant

Preţ promoţional trei implanturi : 2.100 2.500 lei / implant

Un grup de chirurgi stomatologi au reuşit să creeze un implant superior faţă de cele existente pe piaţă care să mulţumească pacienţii atât din punct de vedere estetic cât şi funcţional. Astfel în 2002 a luat naştere compania coreană Megagen Implant. Compania este într-o continuă creştere îmbunătăţindu-şi totodată şi produsele, pentru a oferi soluţii din ce în ce mai bune pacienţilor. Chiar şi pentru cele mai dificile cazuri, aceste soluţii sunt eficiente fiind în pas cu tehnologia mondială. Compania Megagen a lansat Implanturile Rescue Short & Wide, schimbând piaţa stomatologică şi unele metode de punere a implantului. Cercetarea grupului de chirurgi  s-a extins, reuşind să dovedească că şi implanturile cu diametrul mai mic funcţionează la fel de bine ca şi cele cu diametru mai mare.

Nu de mult, echipa de chirurgi, datorită experienţei şi graţie departamentului de cercetare şi dezvoltare, Compania Megagen a mai lansat încă un produs inovativ, şi anume Implantul dentar AnyRidge. Acest implant îndeplineşte cele mai importante criterii din punct de vedere estetic cât şi funcţional, adresându-se pacienţilor ce nu acceptă nici un compromis. De aceea medicii Clinicilor Q Med au ales acest tip de implant.

Implantul dentar Megagen a fost creat special pentru a minimiza perturbarea osului crestat şi a volumului ţesutului moale. Datorită acestui implant, intervenţiile chirurgicale se realizează de trei ori mai repede, asigurând stabilitate în acelaşi timp, cât şi o retenţie osoasă maximă.

Avantaje:

  • înlocuirea oricărui tip de dinte
  • foarte rezistent în zona molarilor
  • foarte stabil în situaţii în care osul nu este de cea mai bună calitate
  • Permite încărcare imediată ONE DAY IMPLANT
  • permite fixarea protezelor pe implanturi prin locatori
  • rezultate estetice foarte bune