Implant dentar Alpha Bio

Alpha Bio este o companie istraeliana, lider de piata stomatologica de peste 27 ani, fiind focalizati pe implanturi dentare, instrumentar si parti protetice. Compania produce pentru piata mondiala produse de buna calitate, simplificand manopera medicului in implantologie. In Romania implanturile dentare Alpha Bio sunt distribuite de catre Artis, companie partenera Clinicilor Q Med din anul 2006.

Principalul avantaj al implanturilor dentare Alpha Bio este compatibilitatea cu toate tipurile de tesut osos, avand o rata de succes de 98%. Medicii stomatologi din clinicile noastre folosesc aceste implanturi tinand cont de evaluarea medicala a pacientului, inclusiv de preferintele acestuia.

Procesul de osteointegrare (tesutul osos ce se formeaza in jurul implantului) creste rata de succes pe care o au implanturile dentare Alpha Bio, acestea fiind tolerate mult mai bine de catre organismul pacientului.

Alte beneficii ce recomanda implantul dentar Alpha Bio: vindecarea rapida, imbunatatire vorbirii si a esteticii. Un alt plus il constituie durabilitatea implanturilor datorita materialelor din care acestea sunt fabricate (realizate din aliajul de titan Ti-6AI-4V).

Cu trecerea timpului, cercetarea a evoluat, permitand dezvoltarea unor solutii simple, potrivite pentru toate situatiile clinice. Unul dintre aspectele importante ale implantului dentar Alpha Bio este simplitatea, medicul chirurg avand nevoie de doar cateva instrumente pentru a realiza interventia chirurgicala. Compania Alpha Bio a realizat acest sistem de proteze cu hexagon intern “one-platform-fits-all”. Sistemul permite medicului selectarea cu usurinta a bontului adecvat, depinzand si de restaurarile necesare in functie de pacient.

Suprafata NanoTec a implanturilor dentare Alpha Bio se realizeaza precis si uniform datorita tehnologiei avansate. Acest proces de sablare si tratament acid creeaza o suprafata mai mare de contact ceea ce permite o absorbtie mai buna a proteinelor din sange si plasma, ducand la o integrare rapida a implantului dentar Alpha Bio.

Implant dentar alpha-bio

Recomandat in special pentru:

  • un singur premolar
  • doi dinti alaturati dar care vor avea coroane unite
  • punti pe implanturi dentare
  • proteze mobile fixate pe implanturi dentare prin capse, locatori sau bara cu calareti

Implant dentar Alpha Bio PRET : 1900 LEI