Implant dentar Alpha Bio

Alpha Bio este o companie istraeliană, lider de piaţa stomatologică de peste 27 ani, fiind focalizaţi pe implanturi dentare, instrumentar şi părţi protetice. Compania produce pentru piaţa mondială produse de bună calitate, simplificând manopera medicului în implantologie. În România implanturile dentare Alpha Bio sunt distribuite de către Artis, companie parteneră Clinicilor Q Med din anul 2006.

Principalul avantaj al implanturilor dentare Alpha Bio este compatibilitatea cu toate tipurile de ţesut osos, având o rată de succes de 98%. Medicii stomatologi din clinicile noastre folosesc aceste implanturi ţinând cont de evaluarea medicală a pacientului, inclusiv de preferinţele acestuia.

Procesul de osteointegrare (ţesutul osos ce se formează în jurul implantului) creşte rata de succes pe care o au implanturile dentare Alpha Bio, acestea fiind tolerate mult mai bine de către organismul pacientului.

Alte beneficii ce recomandă implantul dentar Alpha Bio: vindecarea rapidă, îmbunătăţirea vorbirii şi a esteticii. Un alt plus îl constituie durabilitatea implanturilor datorită materialelor din care acestea sunt fabricate (realizate din aliajul de titan Ti-6AI-4V).

Cu trecerea timpului, cercetarea a evoluat, permiţând dezvoltarea unor soluţii simple, potrivite pentru toate situaţiile clinice. Unul dintre aspectele importante ale implantului dentar Alpha Bio este simplitatea, medicul chirurg având nevoie de doar câteva instrumente pentru a realiza intervenţia chirurgicală. Compania Alpha Bio a realizat acest sistem de proteze cu hexagon intern “one-platform-fits-all”. Sistemul permite medicului selectarea cu uşurinţă a bontului adecvat, depinzând şi de restaurările necesare în funcţie de pacient.

Suprafaţa NanoTec a implanturilor dentare Alpha Bio se realizează precis şi uniform datorită tehnologiei avansate. Acest proces de sablare şi tratament acid creează o suprafaţă mai mare de contact ceea ce permite o absorbţie mai bună a proteinelor din sânge şi plasmă, ducând la o integrare rapidă a implantului dentar Alpha Bio.

Recomandat în special pentru:

  • un singur premolar
  • doi dinţi alăturaţi dar care vor avea coroane unite
  • punţi pe implanturi dentare
  • proteze mobile fixate pe implanturi dentare prin capse, locatori sau bară cu călăreţi

Implant dentar Alpha Bio PREŢ : 1900 LEI