Card de Fidelitate

CARD DE FIDELITATE ANIVERSAR

EXTRAGERE ETAPA 1 – 10 PLOMBE DENTARE
NR NUME PACIENT MEDIC
1 STEF GHEORGHE DR BENE LAVINIA
2 FLUTURAS ANA-MARIA DR RUSU IRINA
3 HEUSER GABRIEL DR GHERGHE ADRIANA
4 IOZU IOANA DR RALUCA ION
5 NEGOESCU GEORGETA DR GHERGHE ADRIANA
6 JOITOIU MARIA DR RALUCA ION
7 PATRASCU LIGIA DR STATIE ALEXANDRA
8 URSACHE DUMITRU DR RALUCA ION
9 ISTODE MARIA DR BENE LAVINIA
10 ANDREIESCU MARGARETA DR GHERGHE ADRIANA

– REGULAMENT –

Anul acesta aniversam 15 ani de la deschidere cabinetului Stoma Care Plus. Cu aceasta ocazie oferim pacientilor cabinetului CARDUL DE FIDELITATE ANIVERSAR: 15 obturatiile dentare (plombe), un discount in valoare de 15% la Lucrarile Protetice din pretul de lista si un sejur de 2 nopti la Sinaia. Incepand din a doua jumatate a anului 2019, cabinetul Stoma Care Plus se va afilia Clinicilor Q Med si va functiona in incinta Clinicii Q Med din Iarba Campului Nr 2, la etajul 1.  

  1. ORGANIZATOR. DURATA

Cardul de Fidelitate Q Med Stoma Care este lansat si administrat de catre SC STOMA CARE PLUS SRL, cu sediul în Bucuresti, Sector 4, Str Imparatul Traian Nr 9, Bl. B9 Sc. A Et. P Ap. 4, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J40/3729/2004, CUI 16217651. Cardul de Fidelitate este valabil pana la data de 31.09.2019 cu posibilitatea de prelungire automata pe perioade succesive de 12 luni. Organizatorul are dreptul de a modifica programul de fidelitate. Tombola Aniversara va avea perioada de desfasurare intre 01.03.2019 si 31.08.2019.

  1. ADRESABILITATE. PUNCT DE DESFASURARE

Cardul de Fidelitate se adreseaza exclusiv pacientilor Q Med Stoma Care cu sediul in Imparatul Traian Nr.9. Personalul clinicii va informa pacientii existenti despre posibilitatea de ridicare a cardului de fidelitate de la sediul clinicii. Posesorii cardurilor vor beneficia de gratuitatile si reducerile acordate doar in sediul Clinicii Q Med Stoma Care.

  1. MECANISMUL CARDULUI DE FIDELITATE

Cardul de Fidelitate se emite fara perceperea unui cost. Cardul nu este nominal si este netransmisibil. Pentru a beneficia de gratuitatile si reducerile aplicate, fiecare pacient va fi inregistrat si autentificat in softul medical al Clinicii in momentul primirii cardului de fidelitate. Pentru a beneficia de avantaje, pacientul va trebui sa anunte de la inceput receptia si medicul ca este posesor de card de fidelitate.

Acest card nu este un instrument de plata sau un card de credit. Posesorul nu poate achizitiona produse pe baza acestui card, poate doar beneficia de privilegiile oferite de catre Organizator conform prezentului Regulament.

Posesorii de card pot obtine informatii referitoare la functionarea programului de fidelizare si folosirea cardului apeland Serviciul Clienti la numarul de telefon 021.9622, e-mail brancoveanu@qmed.ro sau direct la receptia Clinicii Stoma Care.

  1. TOMBOLA SI DISCOUNTURI OFERITE

TOMBOLA ANIVERSARA

SEJUR 2 NOPTI (3 ZILE)

SINAIA – Q MARIE APARTMENT

GRATUIT

15 X PLOMBE DENTARE 

(OBTURATII FOTOPOLIMERIZABILE)

Perioada desfasurare: 01 martie 2019– 31 mai 2019
Extragere* castigatori: Etapa 1 – 5 iunie 2019 (10  plombe dentare); Etapa 2 (5 plombe dentare + SEJUR SINAIA)

*extragerea va fi efectuata la sediul cabinetului, oricine doreste poate sa participe

Mod desfasurare: toti participantii vor fi introdusi intr-o urna din care se vor extrage cei 16 castigatori; acestia vor fi contactati ulterior pentru stabilirea programarilor pentru obturatii si a sejurului la munte (sejurul include doar cazare)

DISCOUNTURI SI GRATUITATI CARD

Consultatie  medic stomatolog

GRATUIT

Consultatie medic Specialist cu trimitere medic Q Med
Consultatie cu plan de tratament (tiparit)
SECOND OPINION (serviciu accesat online)
Periaj COPII
1 URGENTA STOMATOLOGICA (tratarea durerii)
Detartraj + Periaj ADULTI  1+1

GRATUIT A 2-A PERSOANA

LUCRARI PROTETICE

15%

PRIORITATE LA PROGRAMARI

 
 
  1. PROTECTIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

SC  Stoma Care Plus SRL prelucreaza datele cu caracter personal furnizate de catre pacient prin Fisa de Pacient in conformitate cu politica de confidentialitate ce poate fi consultata la sediul clinicii si pe https://qmed.ro/card-de-fidelitate/