PROMOTII STOMATOLOGIE

Unul din avantajele Lantului Q Med il reprezinta PROMOTIILE COMUNE valabile in toate cabinetele stomatologice partenere.

 

implant
implant poza

Implantul dentar este o interventie stomatologica tot mai accesata in Romania. Pentru a veni in intampinarea nevoilor pacientilor nostrii propunem doua pachete implantologice. Tariful redus cuprinde toate interventiile si materialele necesare , neexistand alte costuri suplimentare.
Implantologie Popesti

 

LUCRARILucrari dentare

O oferta potrivita pentru frumusetea si sanatatea danturii. Aspectul dintilor ceramici pe suport de Zirconiu este identic cu cel al dintilor naturali, fiind un material biocompatibil des utilizat de catre un numar tot mai mare de pacienti. Lucrarile de Zirconiu se prelucreaza prin tehnica CAD-CAM, o tehnica computerizata revolutionara in estetica dentara ce ofera o precizie incomparabil mai mare decat in cazul realizarii manuale.gura cu oglinda

 

estetica

In intampinarea sezonului cald propunem un pachet de albire (inclusiv detartraj si periaj) cu lampa Beyond, una dintre cele mai avansate lampi de albire din lume.

ORTODONT

Aspectul estetic sau malpozitiile dentare (dintii strambi, inghesuiti sau distantati) sunt foarte importante pentru pacienti indiferent de varsta. De aceea oferim 3 tipuri de aparate dentare la tarife excelente si facilitatea platii in rate. In cadrul cabinetelor partenere profeseaza 3 medicii specialisti in Ortodontie.

PORODONTOServicii Paradontologie

Afectiunile parodontale sunt frecvent intalnite la pacienții de toate varstele, atat in stadiile incipiente de gingivita, dar mai ales in formele de parodontite medii si avansate, agresive, mult mai grave. Datorita medicilor nostrii specialisti parodontologi oferim sansa unor tratamente parodontale performante, cu rezultate pozitive remarcabile si stabile pe termen lung.mare

FINANCIARESolutii Financiare