PEDIATRIE

Cabinetul de pediatrie QMed din cadrul clinicii medicale QMed  a aparut ca raspuns la necesitatea evidenta pentru servicii medicale de pediatrie in acord cu cerintele medicinei actuale, servicii care sunt adresate tuturor categoriilor de varsta. Contractul cu CASMB vine in sprijinul pacientilor ce isi doresc sa beneficieze de servicii integrate oferite de echipa clinicii medicale QMed din sectorul 4, Bucuresti.

Incepind cu luna februarie  in clinica medicala QMed  acest serviciu va fi decontatat de CASMB. Zilnic pentru copii dumneavoastra puteti beneficia de retete gratuite/compensate, analize gratuite, trimiteri catre specialitati pediatrice, eliberare de adeverinte.

Copiii  au nevoie de un loc unde sa se simta confortabil in compania medicului de familie, iar acesta sa fie familiarizat cu istoricul dumneavoastra medical. Cabinetul de pediatrie din cadrul clinicii medicale QMed  beneficiaza de laborator de analize pentru copii in sectorul 4, iar medicii nostri realizeaza ecografie cardiaca pentru copii.

Copiii au nevoie de un loc in care sa fie tratati corespunzator, unde consultul este un dialog medic pacient si unde copii dar si cei mari nu sunt tratati ca un simplu pacient, ci ca un membru al familiei. Echipa tanara de medici, cu o pregatire aleasa a cabinetului de pediatrie QMed ofera loc de joaca pentru ca cei mici sa nu simta frica de doctor. In  contract cu CASMB se ocupa de urgente de pediatrie in Bucuresti si beneficiaza de medici care au cunostinte dezvoltate in:

– Ecografie pediatrica
– Dermatologie
– Pshihologie pediatrica
– Chirurgie
– Logopedie

Echipa cabinetului de pediatrie QMed realizeaza tratamente la domiciliul pacientului cat si in cadrul clinicii noastre.  Va asiguram implementarea cerceilor sterili STUDEX cu pistolul SISTEM 75 care are functionalitate automatizata.

Va invitam sa va tratatii copii intr-un mediu curat, placut si atractiv prin intermediul personalului specializat in a acorda ajutor medical.