MEDICINA INTERNA

Medicina interna este specialitatea care se ocupa cu diagnosticul, tratamentul si prevenirea bolilor care afecteaza unul sau mai multe organe interne.

Medicul specialist in Medicina interna are competenta de a evalua integral un bolnav si de a indica prioritatile tratamentului acestuia, inclusiv de tratament invaziv sau chirurgical.

Medicii din cadrul departamentului de Medicina Interna ofera expertiza in urmatoarele arii:

  • diagnosticul si tratamentul bolilor medicale acute
  • diagnosticul si tratamentul urmatoarelor categorii de bolnavi: bolnavi cu afectiuni multiple sau maladii complicate multiplu, bolnavi cu boli sistemice (vasculite sistemice, boli autoimune, sindroame paraneoplazice, bolnavi cu febra de etiologie necunoscuta), bolnavi cu afectiuni severe si probleme medicale complexe, o parte din bolnavii diagnosticati sau tratati initial de specialistii de organ
  • controale periodice pentru evaluarea starii de sanatate.

Pentru un diagnostic corect serviciul de medicina interna beneficiaza de suportul ecografului performant multifunctional VOLUSON 730 EXPERT precum si de posibilitatea de a recolta analize in cadrul clinicii QMED.

Din 2014 clinica Qmed pune la dispozitia pacientilor sai un nou ecograf- VOLUSON E8 EXPERT, care asigura o caliatate exceptionala a imaginii si implicit acuratetea diagnosticului.